- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Javio se Mitrogol i doneo dobre vesti: „Spreman sam“

© FAYEZ NURELDINEAleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2024
Pratite nas
Postojala je bojazan da bi Aleksandar Mitrović mogao da propusti Evropsko prvenstvo zbog povrede, ali srećom sada je jasno da ćemo sjajnog napadača gledati u špicu naše reprezentacije.
Aleksandar Mitrović će se u narednih deset dana ponovo naći na terenu.
„Povreda na sreću nije imala težu prirodu. Kad se desila bio sam zabrinut, s obzirom na bol i sve ostalo u trenutku. Prognoza je bila četiri do šest nedelja, opravak je ipak tekao ubrzano. Zato sam i došao u Beograd, imao sam priliku da radim duže, uz maksimalan fokus na povredi. Ostalo je još sedam, najviše osam dana. Nadam se da ću odmah potom biti spreman za maksimalan gas i povratak golovima“, rekao je Mitrović u emisiji Viš en Gol.
Srpski napadač će se posle uspešnog perioda rehabilitacije u Beogradu vraća za Rijad u nedelju, i prema planu trebalo bi da kroz nedelju dana zaigra za Al Hilal.
Mitrović bi se tako na tako na terenu mogao naći već u utorak 23. aprila kada će Al Hilal igrati revanš meč polufinala azijske Lige šampiona sa Al Ainom.
Tako će popularni Mitrogol imaće dovoljno vremena da u najboljoj formi dočeka kontinentalnu smotru fudbala, što je svakako vest koja raduje sve u taboru Orlova.
Miljanov korner - sportski podkast - Sputnik Srbija
Novi Jutjub kanal emisije „Miljanov korner“
Emilijano Martines - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2024
SPORT
Stare fore za nova pravila – kako je provokator uspeo sve da namagarči /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala