- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Ruske PVO snage oborile nekoliko vazdušnih ciljeva iznad akvatorije Finskog zaliva

© Sputnik / Boris Kudoяrov / Uđi u bazu fotografijaPatrolni brodovi Baltičke flote Rusije u Finskom zalivu za vreme Drugog svetskog rata 1941-1945.
Patrolni brodovi Baltičke flote Rusije u Finskom zalivu za vreme Drugog svetskog rata 1941-1945. - Sputnik Srbija, 1920, 02.03.2024
Pratite nas
Ruske PVO snage oborile su nekoliko vazdušnih ciljeva nad akvatorijom i obalom Finskog zaliva, saopštio je gubernator Lenjingradske oblasti Aleksandar Drozdenko.
Građani Lenjingradske oblasti su u velikom broju saopštili službama za hitno reagovanje o navodnim eksplozijama i detonacijama nad Finskim zalivom. Pretpostavlja se da su te eksplozije odjekivale u blizini luke Bronka kod Sankt Peterburga.
Oglasio se gubernator Sankt Peterburga Aleksandar Beglov koji je rekao da su sve snage u potpunoj borbenoj gotovosti i da osiguravaju bezbednost.
„U vezi sa incidentom iznad akvatorije Finskog zaliva, u kontaktu sam sa komandom Lenjingradskog vojnog okruga i šeste armije PVO. Sve snage su u stanju pune borbene gotovosti“, rekao je on.
Prethodno su vlasti u oblasti gde se nalazi aerodrom Pulkova kod Sankt Peterburga uveli oganičenja na letove civilne avijacije. Ta mera uvedena je u 19.32 po lokalnom vremenu, ali su nakon pola sata tu meru vlasti povukli.
Ruska vojska na krasnolimanskom pravcu - Sputnik Srbija, 1920, 02.03.2024
Specijalna operacija u Ukrajini
UŽIVO Rusi poboljšali položaje na donjeckom pravcu; eksplozije u Harkovu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala