- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Crno-bela porodica na okupu – rukometaši navijaju, fudbaleri pozivaju: „Zajedno smo mnogo jači“

© Sputnik / Lola Đorđević Pi-Džej Doužer jedan od junaka prethodne evroligaške pobede Partizana
 Pi-Džej Doužer jedan od junaka prethodne evroligaške pobede Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 01.03.2024
Pratite nas
Partizan je u grotlu „Beogradske arene“ u Evroligi imao podršku preko 20.000 navijača, među njima su bili i rukometaši i fudbaleri. Crno-bela porodica se okupila i „progutala“ Efes 100:90, a kapiten rukometaša Nikola Zečević poručio je u razgovoru za Sputnjik da su zajedno mnogo jači, dok je napadač Nemanja Nikolić pozvao košarkaše da dođu na stadion.
Rukometni klub Partizan je u saradnji sa košarkaškim kolektivom organizovao da rukometaši budu deo spektakla, ispostaviće se i pobede nad Efesom u meču 27. kola Evrolige u, očekivano, spektakularnoj atmosferi.
Osetili su crno-beli rukometaši jednu od verovatno najboljih podrški koju klub može da dobije od svojih navijača, a impresije za Sputnjik izneo je kapiten RK Partizan Nikola Zečević.
 Aleksa Avramović - Sputnik Srbija, 1920, 01.03.2024
SPORT
Aleksa posle rekordne večeri: „Željko mi je pružio veliku podršku“ /video/
Na pitanje koliko im znači da kolektivno dođu da bodre voljeni klub i da osete tu frenetičnu energiju, Nikola je odgovorio:
„Naravno da nam zunači. Neki od nas su dolazili i prošle sezone na utakmice. Prvi put smo svi zajedno imali priliku da dođemo kao ekipa u Arenu. Da podržimo naš Partizan, naše košarkaše. Ja znam još od ranije kakva je atmosfera ovde, neverovatna, ali naravno značilo je i mojim saigračima da osete kakvo je to u Areni i kako se bodri Partizan. Naravno da i mi sanjamo da ćemo jednog dana imati ovoliko navijača oko sebe“.
Ubrzo je pojasnio Zečević kako su svi do jednog rukometaši završili u „Beogradskoj areni“.
„Klub je organizovao da idemo svi zajedno na utakmicu. Jako lepo sa njihove strane i jako lepo od Košarkaškog kluba što smo dobili poziv da budemo ovde. Držimo se zajedno i zajedno smo mnogo jači“, rekao je Nikola Zečević, kapiten rukometaša Partizana.
Nisu samo rukometaši bili da uživaju u „eksiranju“ Efesa. Bilo je i fudbalera. Bibras Natho, Leonardo Ovusu iz Gane, primećeni su u „Beogradskoj areni“.
Izraelac je čest gost, dok je novajlija iz Gane „debitovao“ na košarkaškoj utakmici Partizana u Evroligi. Poruku za košarkaše imao je napadač Nemanja Nikolić.
On je na društvenoj mreži „H“, bivši Tviter, pozvao košarkaše da dođu u subotu od 18 sati i 30 minuta i pruže im podršku protiv Železničara iz Pančeva kako bi sačuvali prvo mesto na tabeli Superlige pred 172. večiti derbi koji će 9. marta biti odigran na stadionu „Rajko Mitić“.
Nikola Jokić - Sputnik Srbija, 1920, 01.03.2024
SPORT
Čudesni Jokić prekinuo seriju Jovićevog Majamija – Bogdan se „utopio“ u sivilo Hoksa /video/
Trener Željko Obradović pozdravlja navijače  - Sputnik Srbija, 1920, 29.02.2024
SPORT
Obradovićev odgovor: Ili Partizan ili penzija – videćemo /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala