- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Kako je Globalni jug pomrsio račune Zapadu u Brazilu | Svet sa Sputnjikom

© AP Photo / Bruna PradoSamit G20
Samit G20 - Sputnik Srbija, 1920, 26.02.2024
Pratite nas
Uprkos združenom udaru Zapada na Moskvu novim sveobuhvatnim paketom sankcija i organizovanju rusofobne „noći veštica“ u Generalnoj skupštini UN, pokušaj nametanja izolacije Rusije nije uspeo. Da je tako priznao je i „Njujork tajms“ a potvrdio ministarski sastanak G20 u Rio de Žaneiru na kom je učestvovao i šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.
Kako je Globalni jug sprečio ukrajinizaciju ministarskog sastanka G20 u Brazilu?
Gde se to Zapad preračunao uzdajući se da će sankcijama Rusiju baciti na kolena?
O čemu je Lavrov razgovarao s brazilskim predsednikom a zašto je Amerikancima poručio da paze da se ne zagrcnu za „demokratskim stolom“?
O rezultatima sastanaka u Rio de Žaneiru i dometima G20 u emisiji „Svet sa Sputnjikom“ govore ekonomista dr Bojan Dimitrijević i dr Aleksandar Lukić iz Instituta za političke studije.
Svet sa Sputnjikom, 26.2.2024.

O emisiji „Svet sa Sputnjikom“

Emisija „Svet sa Sputnjikom“ bavi se gorućim temama iz širokog spektra društvenog i političkog života. Vodi je Tanja Trikić, a zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti. Emituje se svakog ponedeljka.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala