- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Avdejevka kao Staljingrad - korak do pobede | Od četvrtka do četvrtka

© AFP 2023 / Aleksey FilippovOklopno vozilo u Avdejevki
Oklopno vozilo u Avdejevki - Sputnik Srbija, 1920, 22.02.2024
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” profesor Pravnog fakulteta Novom Sadu Branislav Ristivojević.

Avdejevka je oslobođena uz minimalne gubitke oružnih snaga Ruske federacije. Ukrajinska vojska prešla sa ofanzivnih dejstava u odbranu, potvrdio njihov glavnokomadujući Aleksandar Sirski.
Jens Stoltenberg priznao da u Alijansi postoji problem sa vojnim zalihama ali istovremeno tvrdi da je NATO jači od Ruske Federacije.
Samo dan nakon susreta sa Lukašenkom i Putinom, Milorad Dodik na udaru Brisela – to je, kažu, nespojivo s evropskim putem.
Pokret „Mi – glas iz naroda“ preko noći postao Mi-glasovi iz naroda. Podeljena krila postaju stranke.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Avdejevka kao Staljingrad - korak do pobede | Od četvrtka do četvrtka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala