- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Moskva upozorava – SAD će napraviti fatalnu grešku | Od četvrtka do četvrtka

© Sputnik / Natalья SeliverstovaMoskovski Kremlj
Moskovski Kremlj - Sputnik Srbija, 1920, 06.04.2023
Pratite nas
Događaje koji su obeležili prethodnu nedelju komentarisaće u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka” general-major u penziji Mitar Kovač, direktor Evroazijskog bezbednosnog foruma.

Rusija i Amerika nalaze se u fazi gorućeg sukoba, poručuju iz Moskve i upozorava da će Sjedinjene Države napraviti fatalnu grešku ukoliko potcene odlučnost Rusije da se zaštiti.
Kijev preti da će da zauzme Krim za pola godine i da želi da obriše granice sa Poljskom ali Makron krivca ipak vidi na drugoj strani - poziva Si Đinpinga da „urazumi Rusiju“
Cinično, dok Finska postaje 31. Članica NATO-a, generalni sekretar Jens Stoltenberg upozorava Belorusiju zbog „direktnog“ učešća u ukrajinskom sukobu.
Istovremeno, srpski vojnici i pored moratorijuma vežbaju sa pripadnicima Alijanse, a Hašim Tači kaže da „Žuta kuća“ nikada nije postojala.
Tektonske promene beležimo u Crnoj Gori - Milo Đukanović je nakon poraza na predsedničkim izborima, podneo ostavku i na funkciju stranačkog lidera.

O emisiji „Od četvrtka do četvrtka“

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Moskva upozorava – SAD će napraviti fatalnu grešku | Od četvrtka do četvrtka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala